• DOE MEE!

Koken is onze passie!

Wij praten over koken, we lezen over koken, ja we dromen zelfs over koken. Niet vreemd dus dat koken centraal staat in al onze activiteiten. Of eten, want daar genieten we ook van.

Onze passie voor eten en koken brengen we graag over aan u. Met kookworkshops, kookcursussen, het organiseren en verzorgen van bruiloften, feesten, recepties en andere gelegenheden waarbij genieten van gezelschap, eten, feesten, lachen en bezig zijn samen komen.

Kom koken, feesten, lachen, eten bij Du Soleil Doesburg!

Koken

De kneepjes van het kookvak leert u bij ons tijdens inspirerende kookworkshops, -cursussen of speciale kookevenementen. Om uw vingers bij op te eten!

Genieten

Een gemoedelijke sfeer, gastvrijheid en heerlijk eten! Dat zijn dé ingrediënten die samen garant staan voor optimaal genieten. Wij bieden ze u op een presenteerblaadje!

Eten

Wij houden van lekker eten. En we vinden het heerlijk om dat aan u te presenteren, tijdens een diner, een feest of een bijzondere bijeenkomst. Proef onze gastvrijheid!

Feesten

Een intiem feest of uitbundige party. Wij halen alles uit de kast – drankjes, hapjes, eten, aankleding, entertainment en meer – voor een onvergetelijke avond!

Meer weten over de mogelijkheden van Du Soleil?
Neem contact met ons op.