• AGENDA

Doe mee met één van de ‘open’ activiteiten bij Du Soleil Doesburg

Veel van onze activiteiten worden gehouden voor besloten groepen. Kookclubs, feesten, recepties en andere bijzondere evenementen organiseren we vaak voor hen op verzoek, om een speciaal moment te vieren.

Gasthuis du Soleil organiseert vaak kookworkshops, -clinics en masterclasses waar u zich voor kunt inschrijven. Wanneer er een datum gepland is vindt u ze allemaal hieronder in onze agenda. Ook de Culturele Zondagen staan hier genoemd, net als de andere culturele activiteiten die in Doesburg worden georganiseerd. Zet ze vast in uw agenda zodat wij u regelmatig mogen begroeten!

Du Soleil Doesburg is daarnaast ook op een aantal momenten open voor alle publiek. Momenten waarop u – afhankelijk van de activiteiten die we dan organiseren – kunt komen proeven, genieten of kennismaken met onze locatie en de activiteiten die we hier organiseren. Op die momenten bent u meer dan van harte welkom bij Du Soleil Doesburg.

Overzicht ‘open’ activiteiten

Hiernaast ziet u een overzicht van de activiteiten die we de komende periode organiseren, en waar u aan deel kunt nemen. Is een activiteit kosteloos, dan staat er geen info over de prijs in het overzicht. Vragen we voor deelname aan een activiteit een bijdrage, dan ziet u dat ook in het overzicht hieronder. Wel zo overzichtelijk. Mocht u vragen hebben over onze open activiteiten, dan horen we dat natuurlijk graag.

Wilt u zich direct inschrijven voor een activiteit? Stuur ons een mail of bel! Onze contactgegevens vindt u hier.

Datum Dag Activiteit Kosten
19 mei zondag Eat-In
Vandaag kunt u deelnemen aan onze Eat-In. Samen ongedwongen genieten van een Aziatisch buffet. Zo sluit u de zondag heerlijk af met een gemêleerd gezelschap. Ontvangst tussen 16:30 en 17:00 uur
€ 22,50 p.p., exclusief drankjes. Aanmelden voor het buffet is voorwaarde om aan te kunnen schuiven.
2 juni zondag Culturele Zondagmiddag van 13:00 – 17:00 uur
Hét moment om in het centrum van de historische stad Doesburg te kijken naar kunst en andere mooie zaken. Op de Culturele Zondagmiddag zijn veel galerieën en kunstenaarsateliers open voor publiek. Een leuk moment om de binnenstad van Doesburg te bezoeken en te genieten van alles wat onze mooie stad te bieden heeft.
2 juni zondag Eat-In
Vandaag kunt u deelnemen aan onze Eat-In. Samen ongedwongen genieten van een Aziatisch buffet. Zo sluit u de zondag heerlijk af met een gemêleerd gezelschap. Ontvangst tussen 16:30 en 17:00 uur
€ 22,50 p.p., exclusief drankjes. Aanmelden voor het buffet is voorwaarde om aan te kunnen schuiven.
5 juni woensdag Workshop ‘De Indische Keuken'(open inschrijving)
Wij nemen u mee naar de smaken van mijn jeugd, waar oma’s en tantes heerlijke gerechten maakten. We laten u genieten van de klassieke en de hedendaagse Indonesische keuken. We maken samen een heerlijke rijsttafel met traditionele gerechten en authentieke smaken, die we uiteraard daarna samen zullen verorberen! Selamat makan!
€ 57,50 p.p., exclusief drankjes. Deelname alleen mogelijk bij aanmelding vooraf.
8 juni zaterdag Doesburgse Hanzefeesten
De historische binnenstad van Hanzestad Doesburg zal op zaterdag 8 juni het decor vormen voor een groots middeleeuws festijn. Die dag gaan we terug naar de middeleeuwen en wordt het Hanzefeest gevierd. Om 11.00 uur zullen die dag de kanonnen weer bulderen voor de opening van de Hanzedag. Het geheel zal worden afgesloten met een parade om 17.30 uur, waarbij alle figuranten door de Doesburgse straten zullen trekken.
12 juni woensdag Workshop ‘De Mediterrane Zonnekeuken’ (open inschrijving)
In deze boeiende en vooral erg lekkere zomerspecial-workshop vangen we het vakantiegevoel, de sfeer en de herinneringen aan zonovergoten streken in de Provençe en aan de Côte d’Azur. In deze ‘culinaire workshop’ voert smaak de boventoon en proeft u heerlijke Zuid-Europase smaken.
€ 57,50 p.p., exclusief drankjes. Deelname alleen mogelijk bij aanmelding vooraf.
23 juni zondag Eat-In Party: ‘Sate & Wine’ met ‘live-muziek’. (van 16.00-20.30 uur)
Gezelligheid, heerlijke (koele) wijnen en onze overheerlijke vers geroosterde sate’s van de houtskoolgrill: Ayam, (kip), babi (varkenshaas), en kambing (van lamsbout). Een feestje met zomerse temperaturen, lekker eten, goed gezelschap en veel gezelligheid. Dat mag u niet missen!
Voor deze allereerste ‘Eat-In Party’ hebben we een verrassende muzikale omlijsting! Zorg dus dat u er bij bent en reserveer tijdig!
Toegang € 35,00 p.p. all-in)
25 juni dinsdag Workshop ‘De Aziatische Keuken'(open inschrijving)
Workshop voor individuele inschrijving waarbij wij u meenemen op een culinaire ontdekkingsreis door landen als Thailand, China, Japan en Indonesië. U maakt kennis met de specifieke smaakkenmerken uit ieder afzonderlijk land. Wij bieden u in deze boeiende workshop een combinatie van traditionele, smaakvolle gerechten die door uzelf worden bereid en daarna gezamenlijk worden genuttigd. Wij leren u ook wat u standaard in huis moet hebben om altijd een heerlijk Aziatisch gerecht op tafel te kunnen brengen.
€ 57,50 p.p., exclusief drankjes. Deelname alleen mogelijk bij aanmelding vooraf.