• SAMEN KOKEN IS SAMEN GENIETEN

    waar heerlijke gerechten en bijzondere vriendschappen ontstaan

Kook eens samen in een kookclub!

Onze kookclubs zijn er om mensen op regelmatige basis (5-, 8- of 10x per jaar) samen te laten koken. Koken is een sociale bezigheid en je leert elkaar pas echt goed kennen wanneer je samen in de keuken staat. In de sfeervolle keuken van Gasthuis du Soleil is gezelligheid troef, terwijl u ondertussen ook nog eens de kneepjes van het culinaire vak leert. De meest exquise gerechten worden gezamenlijk bereid en – natuurlijk – geproefd en gegeten.

Gejammer, hulpkreten, maar gelukkig ook lachsalvo’s klinken op uit de keuken als er gewerkt wordt. De deelnemers hebben er duidelijk plezier in blijkt. Ook als het even niet goed gaat en een gerechtje gaat schiften en er ineens een totaal ander gerecht dreigt te ontstaan. Het mag de pret niet drukken, want we zijn bij elkaar om te leren.

De deelnemers aan de kookclubs zijn duidelijk gemotiveerd, weten van aanpakken en doen het vooral samen: men helpt elkaar als er iets dreigt mis te gaan. Niets is meer belangrijk, behalve het gerecht dat er picobello uit moet zien. En moet smaken natuurlijk! je voelt de energie van de deelnemers die ingespannen bezig zijn een fantastische maaltijd te creëren. En die na al die inspanningen gaat genieten van al deze heerlijkheden.

Open kookclubs
Wij hebben een aantal kookclubs die zijn samengesteld uit mensen die elkaar niet kennen maar op individuele basis hebben aangegeven dat zij graag in groepsverband willen koken. Wilt u ook uitgedaagd worden in het maken van culinaire gerechten? Sluit dan aan bij zo’n club. Bel ons en wij vertellen u wat er mogelijk is en in welke club u het beste past.

Vaste kookgroepen
Wilt u samen met vrienden of vriendinnen een eigen kookgroepje samenstellen en oprichten? Dan helpen wij daar graag bij. Wij zorgen voor een prachtige locatie, onze kookstudio, voorzien van de modernste apparatuur van ATAG (gas, inductie, combi-stoomovens, noem maar op). Een lust voor het oog en een zegen om mee te werken.

Onze ondersteuning
Wij zorgen er voor dat u op uw kookavonden aan de slag kunt. Wij stellen wisselende recepturen samen, afgestemd op de seizoenen en de ambities van de groep. Daarnaast zorgen we voor de inkoop en de mise-en-place, zodat er ’s avonds geen kostbare tijd verloren gaat. De deelnemers komen binnen rond 18.30 en gaan vrijwel direct aan de gang. Geen borreltoestanden en kletspraatjes van tevoren. Dit is serieus koken…..

Meer weten over de mogelijkheden? Of direct aanmelden als nieuw lid? Neem contact met ons op.