Culinair evenement | wijnproeverij

“Wild van Wijnen”

zondag 14 oktober 2018
bij Du Soleil in Doesburg


Proeverij van wild en wijnen

Op zondag 14 oktober a.s. organiseert Du Soleil in samenwerking met The Wine Connection weer een culinair evenement, dit keer in het teken van “Wild en Wijnen”. Met het wildseizoen in aantocht is het natuurlijk een uitgelezen moment om te proeven van de heerlijke wildhapjes die bereid worden door chef René van Doornum en te proeven van de verschillende mooie wijnen die The Wine Connection heeft geselecteerd voor deze middag en die perfect aansluiten bij de specifieke smaken van wild.


Inspirerende wijn/spijs combinaties

Door de verschillende wijnen te proeven bij de wildhapjes vindt u vanzelf de wijn-spijs combinatie die voor u het beste past. Met deze proeverij leert u die combinaties te zoeken – en vinden natuurlijk – die de smaakpapillen het meeste beroeren.

De wijnen die we gaan proeven zijn te vergelijken met kwaliteitswijnen als een Barolo of de Vino Nobile di Montepulciano. Allen zijn ze afkomstig van kleinschalige en internationaal hoog gewaardeerde Italiaanse wijnhuizen, die met passie en respect voor het wijnproces en de omliggende natuur werken.


The Wine Connection

Heeft u uw favoriete wijn gevonden? Dan kunt u die natuurlijk op deze middag bestellen, zodat u een heerlijke wijn in huis heeft wanneer u zelf een wild- of ander vleesgerecht gaat bereiden.

Het belooft weer een leerzame, maar vooral ook gezellige middag te worden die u volop zal inspireren.

Wij hopen u van harte te mogen ontmoeten!

Locatie Du Soleil Doesburg, Gasthuisstraat 8
Datum Zondag 14 oktober 2018
Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur
Entree € 18,50 p.p. (graag aan de kassa betalen via pinnen of contant)

Inschrijven

In verband met de organisatie verzoeken we u om vooraf in te schrijven voor dit culinaire evenement “Wild van Wijnen”. U kunt zich inschrijven via info@dusoleildoesburg.nl of telefonisch via 06-51 09 17 67 (René).

Meer weten over onze kookcursussen?
Neem contact met ons op.