KOOKCURSUS

Gastronomisch Italië | De basis

Kookcursus Gastronomisch Italië, de basis

  • 3 lessen
  • Aanvang van de cursus 18.30 uur, eindtijd ca. 22.30 uur.
  • Prijs: € 192,50 p.p. inclusief cursusmateriaal en consumpties.
  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen.
  • Neem contact op om aan te melden

Boeiende kookcusus met gebruikmaking van prachtige (seizoens) producten. Met iedere les een selectie originele en smakelijke gerechten die door de cursisten zelf worden bereid en daarna gezamenlijk worden genuttigd. Wij leren u ook wat u standaard in uw keuken op voorraad moet hebben om altijd een Italiaans gerecht op tafel te kunnen toveren.

3 Kooksessies op een vaste avond van de week
(de lessen zijn om de week)

Les 1:
Antipasti, heerlijk kleine hapjes vooraf zoals kalfsvlees met tonijn-kappertjessaus, kleine crepes met rode pesto en focacciabrood met rozemarijn….

Les 2:
Pasta en verschillende (basis)sauzen, brood, risotto en heerlijke bijzondere groentebereidingen.

Les 3:
Vlees, vis en nog eens vis…..

Italië is eten en de Toscaanse keuken is vol avontuur, afwisseling en raffinement

Meer weten over onze kookcursussen?
Neem contact met ons op.