KOOKCURSUS

Koken met meer smaak

Kookcursus Koken met meer smaak

  • 3 lessen
  • Aanvang van de cursus 18.30 uur, eindtijd ca. 22.30 uur.
  • Prijs: € 199,50 p.p. inclusief cursusmateriaal en consumpties.
  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen.
  • Neem contact op om aan te melden

Deze cursus is beslist een ‘must’ voor de echte kookliefhebbers en zal een ieders talent verder helpen uitbouwen! Onze nieuwe cursus ‘Koken met meer smaak’ bestaat uit 3 delen, om de week en telkens een vaste avond.

Deze nieuwe 3-delige kookcursus leert zowel de beginnende als gevorderde hobbykok hoe je op doeltreffende manier gerechten kunt verfijnen, smaakvoller kookt, overzicht houdt en de timing afstemt (wanneer je bv. moet koken voor gasten), hoe je moet proeven en nog veel meer.

De cursus gaat verder in op de smaakvolle bereiding van veelgebruikte dagelijkse ingrediënten en geeft daarbij veel bruikbare tips, technieken en richtlijnen. Bereiding van ontzettend lekkere gerechten, groenten, dressings, vlees, vis, schaal- en schelpdieren. Maar ook de bereiding van bijbehorende sauzen.

In deze boeiende en leerzame kookcursus maken we natuurlijk gebruik van verse (seizoens)producten. Met vanzelfsprekend iedere les een selectie originele en smakelijke gerechten die door de cursisten zelf worden bereid en daarna gezamenlijk worden genuttigd.

Wij leren u ook wat u standaard in uw keuken op voorraad moet hebben om altijd een heerlijk gerecht op tafel te kunnen toveren.

Meer weten over onze kookcursussen?
Neem contact met ons op.