KOOKWORKSHOP

Mediterrane tapas

Workshop Mediterrane Tapas

  • 3-uur durende workshop
  • Prijs: € 57,50 pp. exclusief consumpties, inclusief hapje vooraf, afwas en eindschoonmaak
  • Drankenarrangement € 13,50 p.p. (fris, bier, huiswijnen wit, rood, rosé, koffie/thee na afloop)
  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen
  • Raadpleeg onze agenda voor data

Tapas: kleine Spaanse hapjes waarvan wel meer dan honderd soorten bestaan. De Spanjaarden hebben Tapas tot een soort culinaire kunstvorm gemaakt waarbij niet alleen het eten belangrijk is, maar ook de tijd die je uittrekt om met vrienden en familie de tapas te verorberen. Eten mag je dat niet meer noemen. Wij leren u in deze kookworkshop zelf overheerlijke Tapas te bereiden. En natuurlijk maken we er na afloop een heerlijke Spaanse proeverij van. Olé!

Lekkere hapjes, samen gemaakt

In deze workshop – ideaal voor grotere groepen van 15-45 personen – werkt u aan de bereiding van 10 heerlijke maaltijdvervangende tapashapjes uit het hele Mediterrane zeegebied, dus niet alleen traditionele tapas uit Spanje, maar ook uit Italië, Griekenland, en zelfs Turkije. De gerechtjes worden allemaal tegelijk (warm en koud) in buffetvorm gepresenteerd in prachtige aardewerken schalen om daarna gezamenlijk te nuttigen met daarbij een heerlijk glas wijn.

Vlees, vis, verse groenten, er is voor elk wat wils. Allemaal superlekker en op basis van toegankelijke recepten die thuis goed zijn na te maken.

Een heerlijke en ontspannen workshop, zeker de moeite waard om eens bij te wonen en thuis uw gasten mee te verwennen. Succes verzekerd!

Meer weten over onze activiteiten?
Neem contact met ons op.