KOOKWORKSHOP

Wildbereidingen

Kookworkshop Wildbereidingen

  • Eén avond
  • Aanvang van de cursus 18.00 uur, eindtijd ca. 22.30 uur.
  • Prijs: € 65,00 p.p. excl. drankjes, inclusief cursusmateriaal.
  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen.
  • Neem contact op om aan te melden.

Kookworkshop Wildbereidingen

Voelt u het ook? Die koele ochtenden met al een vleugje mist over de velden? Ik geniet er van, want voor mij zijn het de eerste tekenen van de naderende herfst. De herfst is heerlijk, want het betekent dat het wildseizoen in aantocht is!

Niet dat ik zo blij ben met de al weer wat donkerder wordende dagen, maar mijn gedachten gaan in deze periode naar de mooie wildgerechten die weer gaan komen. En die ik u graag wil laten proeven en leren bereiden.

Activiteiten met Wild

De komende maanden staat wild veel bij ons op het menu. In de herfst is het wild op zijn lekkerst. De beste producten zijn dan ook juist nu verkrijgbaar. Hét moment om met ons dat wild te leren bereiden.

In één avond leert u hoe u dat het beste kunt doen met het lekkerste resultaat. Alles staat deze avond klaar om aan de slag te gaan: we zorgen voor de ingrediënten en de recepten en laten u zien hoe u mooie wildgerechten met vlees en gevogelte klaarmaakt. Ook ziet u welke garnituren en sauzen u daar bij kunt maken en serveren. De recepten krijgt u natuurlijk mee naar huis.

Meer weten over onze kookcursussen?
Neem contact met ons op.