• LAAT ONS UW CULINAIRE MOMENT VERZORGEN

    geen rommel, geen gedoe, maar wel heerlijk eten en genieten!

Met onze catering wordt ieder feestje een culinair festijn!

Catering op locatie

Ook op locatie verzorgen wij graag de volledige culinaire omlijsting. Of het nu een feest is, waar we de hapjes en de drankjes van verzorgen, een walking dinner voor u organiseren of een meergangendiner aan huis voor u koken, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

We zorgen voor mooie gerechten met een op elkaar afgestemd smaakpalet. Uiteraard worden die door ons aantrekkelijk gepresenteerd, afgestemd op de omgeving en de stijl van het feest. Zo maken we uw feest compleet!

Mogelijkheden

Partycatering
Hierbij bereiden wij de gerechten ‘live’, onder het toeziend oog van u en uw gasten. We flamberen wokgerechten ‘a la minute’ of maken overheerlijke en originele sushi’s ter plaatse klaar. Een lekkere en vaak spectaculaire toevoeging aan het feest.

Walking dinner
Bij een ‘Walking Dinner’ geven we een live-cooking demonstratie en presenteren we continu handzame culinaire gerechtjes, waar uw gasten telkens mee worden verrast. We gaan geen uitdaging uit de weg en bereiden sappige, malse vleesspecialiteiten, spartelend verse vis of heerlijke originele desserts. Om je vingers bij af te likken!

Funky snacks en culinair streetfood
Vraagt uw feest om iets anders dan anders? Denk dan eens aan lekkere ‘funky snacks’ of culinair ‘streetfood’! Onze verrassende en originele presentaties maken van uw feest een niet alledaagse belevenis.

Dapur Mas
Met Du Soleil ‘Dapur Mas’ verzorgen wij catering à la carte, met authentieke en traditionele gerechten uit de Indonesische en Aziatische keuken. Eventueel gecombineerd met entertainment en een complete thematische aankleding in Oosterse sferen. Kijk hier voor meer info.

Naast alleen partycatering kunnen we ook de complete presentatie en aankleding – decor, aankleding en muzikale omlijsting – van uw feest verzorgen!

Informeer naar de mogelijkheden!