• WORKSHOPS

Onze workshops

Bij Gasthuis du Soleil houden we van lekker eten. En we houden er ook van anderen te laten zien hoe je dat lekkere eten zelf kunt maken. Tijdens inspirerende kookworkshops voor groepen van minimaal 12 personen tonen we u de kneepjes van het vak.

Groepen

Wij organiseren workshops voor groepen, van bedrijven, vriendengroepen of in andere samenstellingen. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden. Neem gerust even de tijd voor deze kennismaking en ontdek hoe je op gastronomisch gebied samen met vrienden, familie, collega’s of relaties een onvergetelijke middag of avond kunt beleven. Meer weten? Bel ons!

Individueel

Ook als u niet met een groep kunt komen zijn er mogelijkheden om een workshop te volgen. Regelmatig houden we workshops op basis van individuele inschrijving. U vindt deze workshops in de agenda. Het hele jaar kiezen we daarvoor verschillende kookthema’s.

Onze kookworkshops duren maximaal 4-5 uur.

Bij iedere kookworkshop staan de prijzen per persoon vermeld. Deze geldt voor groepen van 10 en meer personen. Bij een boeking van minder dan 10 deelnemers bedraagt de entreeprijs voor een kookworkshop € 595,00 exclusief consumpties.